Fönsterputsning

När solen tränger igenom den mörka vardagen så vill vi njuta av utsikten genom rena fönster. Genom att putsa fönster regelbundet ökar både trivseln och arbetsglädjen på kontoret.

Söker du professionell fönsterputs i Stockholm?  Med hjälp av Hyperion Service får du alltid trygg och säker hjälp av erfarna fönsterputsare. Vi utför våra tjänster i hela Stockholm till både privatpersoner och företag.

Låt oss ta tag i fönsterputsningen åt dig istället och få ett skinande rent resultat. Vi arbetar effektivt och ser till att era fönster blir perfekt rena. Vi arbetar alltid snabbt och effektivt, oavsett vilken typ av tjänst det gäller.

Rena fönster ger ett gott intryck

Hyperion Service utför miljövänlig fönsterputs i Stockholm och vi använder oss av nya metoder och endast naturvänliga produkter.Vi utför arbeten på alla typer av fönster oavsett höjd, både invändigt och utvändigt. Uppdragen kan vara små som stora och både privata och offentliga.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Våra medarbetare har flera års erfarenhet och är experter att hjälpa dig oavsett vilka behov du har. Vi har professionella fönsterputsare med gedigen erfarenhet och utbildning. Kontakta vår kundtjänst så hittar vi den lösning som passar bäst för dig.