Ångtvätt

Med ångtvättens mångsidighet kan allt från möbler och mattor till toaletter och kök effektivt rengöras. Den heta ångan löser svår smuts och mögel och tar död på bakterier och virus till 99,9%. Metoden är dessutom skonsam för miljön då alla typer av kemikalier kan uteslutas – med samma fantastiska slutresultat. Ångtvätt lämpar sig utmärkt för att rengöra och desinficera publika miljöer som till exempel kontor, skolor eller daghem, trapphus, kök och toaletter. Med ångtvätt blir det inte bara enklare att rengöra smuts, den kommer även åt skrymmande områden vilket ger en noggrann och klinisk rengöring, helt utan kemikalier. Den reducerar dessutom dålig lukt. 

 

För både miljö och människa

Metoden är effektiv och snabb samtidigt som den är skonsam och miljövänlig vilket gör den till ett bra alternativ för allergiker. Vi garanterar ett felfritt slutresultat där skillnaden både syns och känns. 

Kontakta oss

Spara på vattenförbrukningen och rengör din arbetsmiljö utan onödig förslitning samtidigt som du sparar tid och pengar. Kontakta oss idag för att höra mer om denna metod och vad vi på Hyperion Service kan hjälpa till med på just ditt kontor.