Tömning av förråd

Med tiden har saker en tendens att samlas på en hög i förrådet och ingen på kontoret verkar varken ha tid eller lust att gå igenom en rensning av det. Låter det bekant? Låt oss på Hyperion Service ta tag i saken och tömma ert förråd på ett effektivt och bra sätt. Vi går igenom förrådet noggrant och tömmer det på saker som ni önskar bli av med. Sakerna hämtas, sorteras och körs sedan till återvinning.

Det som vi bedömer vara i tillräckligt gott skick kan skänkas eller doneras om ni så önskar. Ett miljövänligt sätt att ta hand om gamla saker som samtidigt kan glädja någon annan. Har ni gamla datorer, hårddiskar eller känsliga dokument som inte längre används? Vi kan hämta och destruera IT och sekretess på ett säkert och tryggt sätt. När destrueringen är utförd skickar vi ett destruktionsintyg till er.

Via kundportalen eSmart har du möjlighet att följa din verksamhets hållbarhetsarbete där samtliga återvinningsåtgärder registreras digitalt och sammanställs till statistik – direkt i portalen. Tveka inte att kontakta oss för mer information. 

Tömning av förråd