Luftrenare

Brukar du känna dig trött eller hängig under arbetsdagen? Kanske har du sovit dåligt eller känner dig stressad, men många gånger ligger svaret i luftkvaliteten på din arbetsplats. Luften som vi andas in dagligen har en stor påverkan på vår hälsa och vårt välbefinnande.

Specifikationer
Kapacitet: Max 1500 m³ ren luft/h
Luftinsug: 2 stycken
Mått (BxDxH): 370 x 800 x 300 mm
Vikt: 12 kg
Filter: Upp till H14

luftrenare
Trots sin mycket kompakta design är Njord XP-S utrustad med dubbla insug. Varje insug har två filtersteg vilket maximerar den aktiva filterytan. Det första filtret i varje insug har uppgiften att filtrera så mycket damm som möjligt, främst stora partiklar. Det andra filtret har uppgiften att rena luften så effektivt som möjligt ner till de allra minsta och för människan farligaste partiklarna. Njord XP-S är byggd av högkvalitativa komponenter med så liten miljöpåverkan som möjligt och kan levereras med en avlastningshylla i valfritt material. Utrustad med UV-C (tillval) elimineras skadliga mikrober som bakterier och virus. Välj jonisering (tillval) för eliminering av dålig lukt och odörer. Kontakta oss för att veta mer. 

Varför välja oss?

Vi på Hyperion Service har helhetslösningen. Genom vår samarbetspartner kan vi erbjuda energisnåla luftrenare som effektivt avlägsnar damm, pollen, bakterier, virus, mögel och dålig lukt. För en trivsam och frisk arbetsmiljö. Kontakta oss för mer information

Maila Ring