Kontorsstädning Stockholm

Vi på Hyperion Service utför kontorsstädning Stockholm och vi hjälper er att få fint ert kontor.

Ring oss

Städservice Solna
Fönsterputs
Kontorsstädning Stockholm
Fönsterputs

Kontorsstädning Stockholm med verksamhet i Stockholmsregionen

Hyperion Service är ett professionellt kontorsstädningsföretag med säte i Stockholm, Sverige. Vi erbjuder kontorsstädning av hög kvalitet i hela Stockholmsområdet och hjälper till att hålla kontoren rena och fräscha året runt.

Oavsett om det handlar om daglig kontorsstädning eller en enstaka djuprengöring så klarar Hyperion Service av alla uppgifter. Med välutbildade och erfarna kontorsstädare ser de till att ditt kontor alltid är skinande rent och organiserat. Deras team av kontorsstädare använder endast miljövänliga produkter som vattenbaserade desinfektionsmedel och specialverktyg för svåråtkomliga ställen. De kontorsstädningstjänster som Hyperion Service erbjuder omfattar dammsugning och polering av skrivbord och ytor, dammsugning och moppning av golv, sanering av tvättrum och kök med mera.

Genom att regelbundet använda kontorsstädningstjänster från Hyperion Service kan företag skapa hälsosammare arbetsmiljöer för sina anställda och kunder. Kontorsområdena kommer inte bara att vara hygieniska utan även estetiskt tilltalande genom att upprätthålla en hög hygienisk nivå. Dessutom kan regelbunden kontorsstädning bidra till att minimera riskerna för sjukdomar eller allergier som orsakas av smuts- eller dammpartiklar i luften. Slutligen uppmuntrar ett rent kontor de anställda att arbeta effektivare i en organiserad miljö, vilket leder till ökad produktivitet överlag.

På Hyperion Service är vi stolta över att se till att våra kunder får den bästa möjliga kontorsstädningen som finns tillgänglig i Stockholm till ett överkomligt pris. Vi strävar efter att ge exceptionell kundservice samtidigt som vi upprätthåller vårt engagemang för säkerhet och miljöansvar med varje jobb vi utför. Om du letar efter pålitliga kontorsstädningstjänster i Stockholm så letar du inte längre än Hyperion Service!

Z

Inga bindningstider

Vi har stort fokus på hög kundnöjdhet med ett ständigt förbättringsarbete. Kvalitetskontroller och uppföljning. Minimal personalomsättning.

Z

Kundservice

Snabb kommunikation och tillgänglighet.

Z

Certifierade

Sedan oktober 2019 är vi ISO certifierade enligt miljö 14001 och kvalitet 9001. Sedan september 2021 är vi ISO certifierade enligt arbetsmiljö 45001.

Hyperion service fokuserar på miljö och kvalitet

ISO 45001

ISO 45001

Vi har förvärvat flera olika certifikat för att säkerställa kvaliteten på vårt arbete. Bland annat har vi certifikatet ISO 45001, som är en internationell certifieringsstandard för hälsa och säkerhet på arbetsplatsen. Med detta certifikat kan vi garantera att våra anställda arbetar på en säker och effektiv arbetsplats där alla kan arbeta på ett trevligt och produktivt sätt. Till exempel syftar ISO 45001 till att förebygga arbetsolyckor och andra arbetsrelaterade problem, främja en säker och hälsosam arbetsmiljö och möjliggöra god kommunikation mellan arbetsgivare och arbetstagare.

ISO 9001

ISO 9001

Med vårt certifikat ISO9001 garanterar vi kundnöjdhet. När vi skaffade detta certifikat har vi sett över våra interna processer och säkerställt att kundernas lätt kan förmedla sina upplevelser av våra tjänster. Med andra ord garanterar vi att vi arbetar med en samvetsgrann, systematisk och kundfokuserad verksamhet. Därtill strävar vi hela tiden mot att förbättra vårt arbete vidare.

ISO 14001

ISO 14001

ISO 14001 är en internationell standard för miljöcertifiering. Med detta certifikat visar vi att vi arbetar efter en miljöpolicy som följer lagstiftningen. Dessutom har vi satt upp egna miljömål med steg för förbättringar.

kontorsstädning
Återvinningslösningar kontor Stockholm

Vad ingår i kontorsstädning?

Vad som ingår i kontorsstädning är beroende på vad vi tillsammans kommer överens om! Ett städschema tas fram med utgångspunkt från ert verksamhetsbehov, med lokalens specifika förhållanden som grund. Vi kan städa dagligen, flera dagar i veckan eller mer sporadiskt om ni så önskar.

Nöjda kunder i 25 år

Vi har genom åren jobbat upp goda referenser som ges på begäran.

Jag kan varmt rekommendera deras tjänster till alla som vill arbeta med ett företag som är ansvarsfullt, pålitligt och som alltid levererar tjänster av högsta kvalitet. Inga Zukaite – Natural Cycles

They are professional, responsible and dedicated people! We use Hyperion’s services all the time! They are giving us the best solutions for our needs. We highly recommend their services! Despina Bakidou – True Software Scandinavia AB

12 + 2 =