Kontorsservice Stockholm

Kontorsservice Stockholm - Flexibel och funktionell städning för alla lokaler
Vi behöver alla ordning och reda men det är inte alla som har tid att städa på fredag och inte heller på måndag. För att arbetsplatser, butiker och bostadsrättsföreningar ska förbli platser där vi trivs och utvecklas så behövs det regelbunden städning med ett helhetstänk. På Hyperion har vi erfarenheten och kunskapen som krävs för att klara städningen som gör den stora skillnaden
Boka nuLäs mer
Kontorsstädning
Golvvård
Fönsterputsning
Storstädning
Ångtvätt
Trappstädning
Soprum
Städning

Städning – Olika typer av städning

Ibland behövs det punktstädning, ibland behövs det hjälp från port till vind. Oavsett vad som ska städas så är det viktigt att detta sker med kunskap och erfarenhet. Med rätt teknik och säkra medel så behandlas material på rätt sätt.

Med städning går det faktiskt att förebygga mot slitage och att skapa en miljö som är hälsosam för alla som vistas i den. Det ska vara flexibelt och enkelt att bygga en plan för regelbunden städning. Oavsett vad som kommer att rymmas i den planen så leder expertis till att det blir effektiv städning som ger goda resultat.

Exempel på städning vi är experter på är:

Butiksstädning

Vare sig kunder eller personal vill ha en dammig butik med grusigt golv. Vår butiksstädning fokuserar på butikens alla ytor. Golv och ytor som kunder kommer i kontakt med måste rengöras regelbundet. Men städning av butik kan också inkludera underhåll av skyltfönster och platser som kanske inte blir smutsiga lika snabbt.

Med butiksstädning så får ni en butiksmiljö som är trivsam. Det doftar gott och det går inte att skriva sitt namn i dammet på hyllor! Personal och kunder kan tänka klart när butiken är städad. Utöver fin butiksinredning är butiksstädningen det som kan göra att folk kliver på och stannar kvar istället för att vända i dörren.

BRF städning – Städning för bostadsrättsförening

En bostadsrättsförening (BRF) har unika krav för städning. Det handlar ju om flera gemensamma ytor som bör hållas rena. Städning av tvättstuga, trapphus, källare, cykelförråd och andra utrymmen ni använder gemensamt är en viktig investering i fastighetens värde och den trivsel ni upplever där ni bor.

Kontorsstädning som leder till produktivitet

Idag vet vi från otaliga studier att en arbetsplats som är ren och ordnad lägger grunden för ökad produktivitet och kreativitet. Hellre än att kräva av anställda att de ska göra rent i pentry och damma hyllor och lampor så är det klokt att leja professionell kontorsstädning.

Städservice kontor blir rena av dygnet runt

Städning av kontor kan ske under arbetstid på ett smidigt sätt eller på kvällstid då kontoret är tomt. Det går till och med att få lokalvården av kontor utförd mitt i natten om det är ett måste. Huvudsaken är att se till att kontoret städas regelbundet så att det förblir hygieniskt och säkert för alla som vistas i lokalerna.

Kontorsservice

Inför, under och efter en flytt kan det finnas stora behov av kontorsservice där man får ordning på saker och ting snabbare. Missa inte möjligheten att ta hjälp av vår kontorsservice även för en lokal flytt. Vi vet hur man på ett ordnat och metodiskt sätt flyttar rum, kompletta kontor och känslig utrustning.

Montering av kontorsmöbel

Möbler som ska flyttas behöver först monteras ned. Det här bör ske på ett varsamt sätt och även med tanke på monteringen som följer i de nya lokalerna. Det krävs lite mer när möblerna inkluderar teknisk utrustning som också ska packas ihop och sedan installeras på rätt sätt igen.

För oss är det en självklarhet att jobba på ett metodiskt sätt, steg för steg. Det innebär inte bara att vi klarar av montering av kontorsmöbler snabbt. Noggrannheten är också något som gör att möblerna inte slits ut i onödan. Inga skruvar försvinner på mystiska vis i processen.

Det går bra att leja oss för montering av kontorsmöbler för stora kontor i flera våningsplan såväl som för mindre uppdrag. Oavsett om det gäller ett komplett kontorslandskap eller installation av nya kontorsmöbler för ett enkelt rum så klarar vi jobbet!

Vår smidiga kontorsservice inkluderar också:

 • Hjälp med fina mattor och underhåll av dessa för lobby och gemensamma utrymmen
 • Frukt, kaffe och choklad på jobbet
 • Textiltvätt av gardiner såväl som mattor
 • Möjlighet till kontorsassistans.

Prata gärna med oss om möjligheten till kontorsservice paket där allt ni behöver för er arbetsplats ingår. Det går bra att skräddarsy tjänsterna så att ert kontor kan förbli en plats där man gärna jobbar!

Kontorsservice
Trappstädning

Trappstädning

I trappen får det inte vara smutsigt och halt. När trappstädning sköts som den ska kommer vägen in till hem och arbetsplatser att kännas trygg. Mindre smuts kommer med in och risken för att halka på väg upp eller ner minskar avsevärt.

Trappstädning för bostadsrättsförening

Regelbunden städning av BRF trappor borde vara en självklarhet. Den gemensamma lokalen där man rör sig för att komma ut och in ur byggnaden är inte mindre viktigt än de privata bostäderna. Ingen vill ha en smutsig entré och då är det viktigt att trappstädningen för bostadsrättsförening sätts i system.

För det mesta är det klokt att få denna städning av trappor minst en gång i veckan. Det här beror förstås lite på hur många som använder sig av trappuppgången dagligen. Under vintersäsong då snö och slask följer med in genom porten kan det behövas mer intensiv trappstädning för att minska halkrisken till följd av pölar med grus.

Städning av trappor som inte används så ofta

Låt oss inte glömma bort trapporna som kanske inte används så ofta men som också bör underhållas. Då det finns nödutgångar med trappor eller trapphus som inte används då de flesta tar hissen så gäller det att ha en plan för städning av dessa ytor.

Det kanske inte behövs städning av trappor lika ofta då få använder trapphuset. Det är dock viktigt att regelbundet se över dessa utrymmen och att undersöka att saker som lampor och räcken är i gott skick. Det ska absolut inte bli tal om att damm och smuts samlas i hörnen för att de flesta tar hissen!

Återvinning för miljön och det goda samvetet

Idag är många i Sverige väl medvetna om vikten av att städa och underhålla med tanke på miljön.

När vi talar om miljö så menar vi förstås två saker:

 1. Miljön omkring oss
 2. Naturen och hur det vi gör påverkar den

Utöver att använda produkter och arbetsmetoder som är bra för miljön så kan vi hjälpa till med återvinning. Det här är ett område som har många fördelar både för miljön omkring oss och för naturen. Vi vet ju hur stor skillnad det kan göra när vi använder resurser på ett smartare sätt.

Material som plast och papper kan hanteras på ett klokt sätt och återvinnas för att ingå i ett kretslopp där vi minskar den skada som produktion åsamkar vår gemensamma miljö och natur.

Återvinning för företag i flera steg

Det behöver absolut inte vara besvärligt att jobba med återvinning på företag. Det handlar om att sätta upp system där man i flera steg gör det möjligt att sortera istället för att kasta allting i en soppåse som sedan bränns.

Med snygga uppsamlingskärl och återvinning i flera steg från privata rum till gemensamma utrymmen så klarar företaget att nå sina miljömål. Det är förstås viktigt att planera på rätt sätt och här är vi en stor hjälp. Vi ser på ert företag och de förutsättningar som finns för att se till att ni får återvinning i ett eller flera steg.

Återvinningslösningar kontor Stockholm

På kontor kan​ fungera mycket bra då ni tänker på ett strategiskt sätt. Var ska pappersinsamling finnas och hur kan ni få effektiv återvinning i matsal och pentry? Vi har svaren på dessa frågor och kan hjälpa kontor med återvinning som är effektiv och faktiskt rolig att syssla med.

Med vårt upplägg kan alla vara med och återvinna utan att det känns som ett måste eller svårt. En modern arbetsplats återvinner så fråga oss gärna om hur vi kan hjälpa er med att få återvinning på kontor att gå som på räls!

Återvinningslösningar kontor Stockholm

Återvinningslösningar kontor Stockholm. Återvinningen på arbetsplatsen måste fungera felfritt. När ni först anlitar oss för återvinningslösningar kontor Stockholm så kommer vi till er för att diskutera era behov. Vi behöver hämta det som ska slängas med olika intervall beroende på företagets ytor, antalet anställda, samt mängden och typen av avfalls som produceras. Varje kund får en för dem unik lösning på hur återvinningen läggs upp.

För att underlätta för era anställda kan hjälper vi er med sopkärl och informativa skyltar. Allt som ni kan tänkas vilja bli av med kan vi hantera. Förutom till exempel papper, brännbart, returglas, PET-flaskor, metall, lampor och batterier och grovsopor så erbjuder vi ett intyg på genomförd destruktion av hårddiskar och sekretessdokument.

Vi har olika typer av kärl som vi lånar ut gratis för er återvinning. Exempelvis har vi, förutom vanliga sopkärl, sekretesskärl med lås, batteriholkar och olika typer av lådor för returpapper. För den händelse att ni vill ha lite snyggare sopförvaring på arbetsplatsen så kan ni köpa snygga miljöstationer från Trecé av oss.

Tillsammans med en av våra samarbetspartners kan vi erbjuda er en snygg och effektiv helhetslösning för er återvinning. Vi erbjuder standardkärl, sekretesskärl med lås, burstationer, holklådor och returpapperslådor i olika storlekar som vi alltid lånar ut gratis. För den som vill ha det lilla extra så erbjuder vi också stilrena miljöstationer från Trecé. Dessa möbler köper ni via oss och det finns modeller för alla typer av verksamheter.

Låt oss sköta din återvinning så slipper ni besväret och samtidigt bidrar till en friskare planet. Vi återvinner elektronik, kartong, kemiska produkter, med mera. Vår tjänst är kostnadseffektiv, miljövänlig samt okomplicerad. Återvinningslösningar kontor Stockholm.

Stockholm

Stockholm

Om det ska städas i Stockholm är vi rätt firma för uppdraget. Vi har lång erfarenhet av städning i Stockholm och känner till lokaler och de utmaningar som finns i enlighet med område och typ av fastighet.

Byggnader som är lite äldre kräver en viss teknik och inte så sällan städningsinsatser som även verkar bevarande. Nya och moderna lokaler kan kräva en helt annan typ av städning där material som glas och metall bör hållas blanka och fina för att det ska kännas estetiskt och snyggt.

Vi klarar all städning i Stockholm!

Oavsett om ni behöver städning i Stockholm av bostadsrättsförening, kontor, lager eller något annat så är det väl värt att ta ett samtal med oss. Vi servar Stockholmsregionen med städning som gör den stora skillnaden. Detta beror på att vi vet hur den kan skräddarsys så att varje uppdrag ger de önskade resultaten.

Kontakta oss för städning i Stockholm då det är viktigt med:

 • Flexibilitet
 • Rimliga priser
 • Effektivitet
 • Miljövänlighet
 • Innovativa lösningar

Kontakta oss gärna idag för att få veta mer om städning som Stockholm blir en skönare stad av. Erfarenhet och kunskap leder till lokalvård ni kan lita på!

Bred kompetens, hög kvalitet och god service

Hyperion Service erbjuder förstklassig kontorsservice i Stockholm

Kontorsservice i Stockholm. Vi på Hyperion Service erbjuder flera tjänster inom området för kontorsservice Stockholm. Bland annat hyr vi ut kontorsassistenter. Dessa kan assistera er med alla möjliga konkreta arbetsuppgifter. Exempel på sådana kan vara att piffa upp kontoret eller strukturera upp arbetet på byrån. En kontorsassistent kan hjälpa er med att iordningsställa konferensplatser, köpa in utrustning, skicka och ta emot försändelser eller andra sysslor anpassade till just era behov.

En annan tjänst vi erbjuder är flytt av verksamheten. Ni kanske ska byta lokaler inom huset eller inom Stockholm. Det är inget jobb för de som arbetar på kontoret. För detta krävs professionell flytthjälp. Antingen kan vi göra ett element ni behöver hjälp med eller så anlitar ni oss för att göra hela transporten av kontoret. I sådant fall plockar vi ned all elektronisk apparatur och annan materiel, plockar isär det som behöver plockas isär, paketerar utensilierna och lastar allt på ett säkert sätt. När allt sedan är transporterat, lossat, uppburet, uppmonterat, installerat iordningställt så ordnar vi med flyttstädning, sophantering och återvinning.

Det vi oftast anlitas för är demontering och hopskruvande av möblemang. Det kan handla om att man vill förnya inredningen, att man behöver nya platser eller att man just har flyttat till nya lokaler. Då ordnar vi med transporten av paketen, uppmontering och hantering av restprodukterna.

Ytterligare ett exempel på en tjänst vi säljer är uthyrning av entrémattor. När ni hyr av oss behöver ni inte hantera smutsiga mattor. Vi hämtar er matta och byter ut den mot en hel och ren. Den smutsiga mattan tvättar vi åt er och gör iordning till när den behövs nästa gång. Ni har alltså två stycken mattor med ert varumärke och er design på. En ligger alltid ren på vårt lager, redo att bytas ut mot den använda på ert kontor. Förstaklassig kontorsservice i Stockholm.

Om ni har någon fråga så är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss.

Här kan ni läsa om den miljölagstiftning vi värnar om att följa.