Trappstädning

Ett trapphus är det första intrycket i en byggnad, det kan vara till ett kontor eller ett bostadshus. Ett rent fräscht trapphus ökar trivseln, skapar en trygghet och minskar risken för olyckor och onödigt slitage/nedskräpning. Därför är det viktigt att er trappstädning helt enkelt fungerar och att ert trapphus ser rent och fräscht ut. Anlitar ni trappstädning av oss ser vi till att er trappstädning helt enkelt fungera.

Hos oss får du trappstädning som helt enkelt fungerar. Vi har kunskapen och erfarenheten som gör att vi kan sköta om era trapphus väl och med hög kvalitet. Vi hjälper såväl bostadsrättsföreningar som hyresvärdar med trappstädning.

Vi anpassar frekvens efter behov

Varje fastighet är unikt och har därför olika städbehov. Därför anpassas varje trappstädning efter fastighetens städbehov. Beroende på hur trafikerat trapphuset är, antal våningar, materialval och en rad andra faktorer så anpassas vi frekvens och metod till just ert behov. Med rätt utförd och regelbunden trapphusstädning hålls trapporna rena och fina vilket ökar trivseln för hyresgästerna eller bostadsrättsinnehavarna.  Vi vägleder och informerar hur effektivast städning sker i just ert trapphus!

Prisvärt med hög kvalitet

En prisvärd trappstädning som inte rusar iväg i pris och som samtidigt inte tummar på kvaliteten. Anlita oss för trappstädningen och vi ser till att trapphuset alltid är i perfekt skick. Vårt mål är att kunden alltid ska bli nöjd!