Kontorsmontering

I samband med omorganisation, flytt eller annan förnyelse är det mycket som ska monteras ned, flyttas och monteras upp. Orsakerna kan vara många och det leder ofta till ett väldigt omständligt jobb då gamla kontorsmöbler skall demonteras, flyttas och eventuell slängas. Nya kontorsmöbler skall transporteras, packas upp och monteras korrekt.

Montering av inredning är en del av vår kärnverksamhet främst för kontor, butiker och offentliga miljöer och har många års erfarenhet. Vi hanterar allt från transport, montering, demontering, packning och återvinning av hela eller delar av kontor. Vår personal och arbetsledning är engagerade, kompetenta och serviceinriktade som tillsammans levererar ett professionellt resultat.

 

Montera möbler och utrustning

Vi hjälper kund med leverans och montering av möbler och inredning. Behovet kan variera och kräver ofta kompetens, verktyg och tid. Genom att anlita ett proffs så säkerställer kunden kvalitet, effektivitet och en hållbar lösning. Vi erbjuder lagerhållning, utkörning, in- och utbärning, montering och omhändertagande av gamla möbler och emballage. Vi hjälper kunden montera alla typer av möbler och inredning, som ofta kräver lite mer än bara uppackning. Vår personal tar hand om allt från skrivbord, stolar och whiteboard till bokhyllor och diskar.