Trappstädning brf

Trappstädning brf

Hyperion Service erbjuder trappstädning brf

Trappstädning BRF? En trappas skick ger besökare en förnimmelse av byggnadens karaktär. Därför är det klokt att ombesörja trappstädning brf. Ett fläckfritt och prydligt trapphus ger större trevnad, bringar lugn och reducerar faran för olycksfall. Ge ett gott intryck från första stund! Städning av trapphuset håller också förslitningar nere.

Någon måste sköta städningen av trappan. Låt oss göra det så får ni ett trapphus som är fräscht och skinande rent. Det är skönt när en sak som rengöring av trappuppgången helt enkelt funkar. Trappstädning brf.

Våra kunder har hittills varit olika små och stora bostadsrättsföreningar, hyreshus, skolor och företag. Oavsett storleken på arbetet tar vi oss an uppgiften med ett engagemang för er belåtenhet. Att leverera kvalitet och tillmötesgående kommunikation har varit våra faktorer för framgång.

Det skiljer sig hur många trappuppgångar och byggnader våra kunder behöver få städade. Därutöver är det många människor som nyttjar vissa trapphus medan andra trapphus har lägre genomströmning. Alla fastigheter är ensamma i sitt slag och städningen måste anpassas till faktorer som vad trappan är gjord och antalet våningar. Av dessa anledningar skräddarsyr städschemat och frekvensen för hur ofta vi kommer och rengör ert trapphus.

Vår verksamhet inbegriper alla tjänster inom städ, återvinning och bemanning som företag och fastighetsägare kan behöva. Hyperion Service AB startade 1997. Vårt kontor ligger i Solna och vi är 15 trevliga kollegor som arbetar hårt för att göra våra kunder nöjda.

Vi har ett särskilt stort engagemang för att arbeta mot klimatneutralitet samt att använda metoder och produkter som är snälla mot hälsan och allergiker.

Ta en titt på vår webbplats för att läsa mer om vilka olika tjänster vi erbjuder.

Om ni har någon fråga så är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss.

Här kan ni läsa om den miljölagstiftning vi värnar om att följa.

Städning

Kontorservice

Fastighetsservice

Tjänster

Återvinning

VÅRA TJÄNSTER

Frukt på jobbet

Entrémattor

Montering

Återvinning

KUNDER RECENSIONER

Jag kan varmt rekommendera deras tjänster till alla som vill arbeta med ett företag som är ansvarsfullt, pålitligt och som alltid levererar tjänster av högsta kvalitet.

Inga Zukaite

Natural Cycles

They are professional, responsible and dedicated people! We use Hyperion’s services all the time! They are giving us the best solutions for our needs. We highly recommend their services!

Despina Bakidou

True Software Scandinavia AB

Frågeformulär

5 + 13 =