Städfirma kontor Stockholm

Hyperion Service är en professionell städfirma kontor Stockholm som erbjuder exceptionella kontorsstädningstjänster.

Ring oss

Städservice Solna
Fönsterputs
Städfirma kontor Stockholm
Fönsterputs

En städfirma kontor Stockholm och omnejd

Med över 10 års erfarenhet är Hyperion Service den ledande leverantören av kontorsstädningstjänster i den svenska huvudstaden. De erbjuder kunderna högkvalitativa tjänster, inklusive daglig och veckovis städning, städning efter renovering och städning vid speciella tillfällen.

På Hyperion Service är deras engagemang för kvalitet oöverträffat. Deras personal är utbildade proffs som är stolta över sitt hantverk och strävar efter att överträffa kundernas förväntningar varje gång. Alla rengöringsmaterial som Hyperion Service använder är miljövänliga och biologiskt nedbrytbara, vilket garanterar att ditt kontor inte bara är rent utan också miljömedvetet. De använder avancerad teknik som ångrengörare med högtryck och dammsugare för att garantera högsta hygieniska standard i ditt kontorsutrymme.

Teamet på Hyperion Service förstår vikten av att tillhandahålla en effektiv tjänst samtidigt som de minimerar störningar i ditt arbetsflöde och schema. Deras tekniker kan arbeta flexibelt under tider som passar dig bäst, till exempel efter arbetstid eller på helger, så att de kan minimera störningar i din verksamhet. Dessutom erbjuder de ett brett utbud av tilläggstjänster som mattrengöring, klädselrengöring eller sanering av tangentbord och möss för att ge dig en allt-i-ett-lösning för att hålla din kontorsmiljö ren och bakteriefri.

Hyperion Service förstår behovet av en säker arbetsmiljö för både anställda och kunder. Därför testas all personal för drogmissbruk innan de börjar arbeta hos Hyperion Service så att eventuella risker kan elimineras från början. Dessutom utbildas deras personal regelbundet i säkerhetsprotokoll så du kan vara säker på att du alltid är i goda händer när du anlitar dem.

Oavsett om det handlar om regelbunden städning eller städning vid speciella tillfällen erbjuder Hyperion Service överlägsen service med oslagbara kvalitetssäkringsstandarder – vilket gör dem till ett utmärkt val för stora och små företag som letar efter pålitliga städare i Stockholm!

Z

Inga bindningstider

Vi har stort fokus på hög kundnöjdhet med ett ständigt förbättringsarbete. Kvalitetskontroller och uppföljning. Minimal personalomsättning.

Z

Kundservice

Snabb kommunikation och tillgänglighet.

Z

Certifierade

Sedan oktober 2019 är vi ISO certifierade enligt miljö 14001 och kvalitet 9001. Sedan september 2021 är vi ISO certifierade enligt arbetsmiljö 45001.

En städfirma kontor Stockholm med fokus på miljö och kvalitet

ISO 45001

ISO 45001

Vi har förvärvat flera olika certifikat för att säkerställa kvaliteten på vårt arbete. Bland annat har vi certifikatet ISO 45001, som är en internationell certifieringsstandard för hälsa och säkerhet på arbetsplatsen. Med detta certifikat kan vi garantera att våra anställda arbetar på en säker och effektiv arbetsplats där alla kan arbeta på ett trevligt och produktivt sätt. Till exempel syftar ISO 45001 till att förebygga arbetsolyckor och andra arbetsrelaterade problem, främja en säker och hälsosam arbetsmiljö och möjliggöra god kommunikation mellan arbetsgivare och arbetstagare.

ISO 9001

ISO 9001

Med vårt certifikat ISO9001 garanterar vi kundnöjdhet. När vi skaffade detta certifikat har vi sett över våra interna processer och säkerställt att kundernas lätt kan förmedla sina upplevelser av våra tjänster. Med andra ord garanterar vi att vi arbetar med en samvetsgrann, systematisk och kundfokuserad verksamhet. Därtill strävar vi hela tiden mot att förbättra vårt arbete vidare.

ISO 14001

ISO 14001

ISO 14001 är en internationell standard för miljöcertifiering. Med detta certifikat visar vi att vi arbetar efter en miljöpolicy som följer lagstiftningen. Dessutom har vi satt upp egna miljömål med steg för förbättringar.

kontorsstädning
Återvinningslösningar kontor Stockholm

Vad ingår i kontorsstädning?

Vad som ingår i kontorsstädning är beroende på vad vi tillsammans kommer överens om! Ett städschema tas fram med utgångspunkt från ert verksamhetsbehov, med lokalens specifika förhållanden som grund. Vi kan städa dagligen, flera dagar i veckan eller mer sporadiskt om ni så önskar.

Nöjda kunder i 25 år

Vi har genom åren jobbat upp goda referenser som ges på begäran.
Jag kan varmt rekommendera deras tjänster till alla som vill arbeta med ett företag som är ansvarsfullt, pålitligt och som alltid levererar tjänster av högsta kvalitet. Inga Zukaite – Natural Cycles They are professional, responsible and dedicated people! We use Hyperion’s services all the time! They are giving us the best solutions for our needs. We highly recommend their services! Despina Bakidou – True Software Scandinavia AB
Nöjd kund

6 + 13 =