Städfirma kontor Stockholm

Städfirma kontor Stockholm

Professionell städfirma kontor Stockholm

Hyperion Service – Ledande leverantör av kontorsstädning

Hyperion Service är en pålitlig och professionell städfirma kontor Stockholm som specialiserar sig på att leverera exceptionella kontorsstädningstjänster. Med över 10 års erfarenhet är vi stolta över att vara den ledande leverantören av kontorsstädningstjänster i den svenska huvudstaden.

Våra högkvalitativa tjänster

Vi erbjuder högkvalitativa tjänster, inklusive daglig och veckovis städning, städning efter renovering och städning vid speciella tillfällen. Vårt engagemang för kvalitet är oöverträffat, och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Professionell städfirma kontor Stockholm

Miljömedveten städning

Vi använder miljövänliga och biologiskt nedbrytbara rengöringsmaterial för att säkerställa att ditt kontor inte bara är rent utan också miljövänligt. Vår avancerade teknik, inklusive ångrengörare och högtrycksdammsugare, garanterar högsta hygieniska standard i ditt kontorsutrymme.

Flexibla städtjänster

Vi förstår vikten av att minimera störningar i din verksamhet. Våra tekniker arbetar flexibelt efter ditt schema, inklusive efter arbetstid och helger. Vi erbjuder även extra tjänster som mattrengöring och klädselrengöring för en komplett lösning.

Miljövänliga Städtjänster

Säkerhet och kvalitet i fokus

Vår personal testas för drogmissbruk och utbildas regelbundet i säkerhetsprotokoll för att säkerställa en säker arbetsmiljö. Vi är stolta över att erbjuda överlägsen service med höga kvalitetssäkringsstandarder.

Kvalitetssäkring och Kundnöjdhet

Inga bindningstider

Vi fokuserar på hög kundnöjdhet och har inga bindningstider. Vårt ständiga förbättringsarbete inkluderar noggranna kvalitetskontroller och uppföljning med minimal personalomsättning.

Kundservice

Vi erbjuder snabb kommunikation och hög tillgänglighet för att möta dina behov.

Certifierade

Vi är stolta över att vara ISO-certifierade enligt miljö 14001 och kvalitet 9001 sedan oktober 2019. Dessutom är vi ISO-certifierade enligt arbetsmiljö 45001 sedan september 2021.

En städfirma kontor Stockholm med fokus på miljö och kvalitet

ISO 45001

Vi har förvärvat certifikatet ISO 45001 för hälsa och säkerhet på arbetsplatsen, vilket garanterar en säker och effektiv arbetsmiljö. Vi förebygger arbetsolyckor och främjar en hälsosam arbetsmiljö.

ISO 9001

Med certifikatet ISO 9001 garanterar vi kundnöjdhet genom en samvetsgrann och kundfokuserad verksamhet. Vi strävar ständigt efter förbättring.

ISO 14001

ISO 14001-certifieringen visar vårt åtagande för miljön genom att följa lagstiftningen och sätta upp egna miljömål för förbättringar.

Kontorsstädning och återvinningslösningar

Vad ingår i kontorsstädning?

Vårt städschema anpassas efter ditt verksamhetsbehov, med lokalens specifika förhållanden som grund. Vi erbjuder daglig, veckovis eller sporadisk städning beroende på dina önskemål.

Vanliga frågor och svar

Kontakta Oss Idag

Vill du veta mer om våra kontorsstädtjänster i Stockholm eller få en kostnadsfri offert? Tveka inte att kontakta oss idag. Vi ser fram emot att arbeta med dig och skapa en renare och mer produktiv arbetsplats!

Vårt engagerade team är redo att svara på dina frågor och erbjuda skräddarsydda lösningar för din kontorsstädning i Stockholm.

Våra Kontaktdetaljer

För mer information om våra städtjänster och för att begära en offert, är du välkommen att kontakta oss via:

Gå till kontaktsidan

Läs om miljölagstiftning vi värnar om.