Kontorsservice

Kontorsservice

Hyperion Service erbjuder förstklassig kontorsservice

Kontorsservice. Vi på Hyperion Service erbjuder flera tjänster inom området för kontorsservice. Bland annat hyr vi ut kontorsassistenter. Dessa kan assistera er med alla möjliga konkreta arbetsuppgifter. Exempel på sådana kan vara att piffa upp kontoret eller strukturera upp arbetet på byrån. En kontorsassistent kan hjälpa er med att iordningsställa konferensplatser, köpa in utrustning, skicka och ta emot försändelser eller andra sysslor anpassade till just era behov.

En annan tjänst vi erbjuder är flytt av verksamheten. Ni kanske ska byta lokaler inom huset eller inom Stockholm. Det är inget jobb för de som arbetar på kontoret. För detta krävs professionell flytthjälp. Antingen kan vi göra ett element ni behöver hjälp med eller så anlitar ni oss för att göra hela transporten av kontoret. I sådant fall plockar vi ned all elektronisk apparatur och annan materiel, plockar isär det som behöver plockas isär, paketerar utensilierna och lastar allt på ett säkert sätt. När allt sedan är transporterat, lossat, uppburet, uppmonterat, installerat iordningställt så ordnar vi med flyttstädning, sophantering och återvinning.

Det vi oftast anlitas för är demontering och hopskruvande av möblemang. Det kan handla om att man vill förnya inredningen, att man behöver nya platser eller att man just har flyttat till nya lokaler. Då ordnar vi med transporten av paketen, uppmontering och hantering av restprodukterna.

Ytterligare ett exempel på en tjänst vi säljer är uthyrning av entrémattor. När ni hyr av oss behöver ni inte hantera smutsiga mattor. Vi hämtar er matta och byter ut den mot en hel och ren. Den smutsiga mattan tvättar vi åt er och gör iordning till när den behövs nästa gång. Ni har alltså två stycken mattor med ert varumärke och er design på. En ligger alltid ren på vårt lager, redo att bytas ut mot den använda på ert kontor. Förstaklassig kontorsservice.

Om ni har någon fråga så är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss.

Här kan ni läsa om den miljölagstiftning vi värnar om att följa.

Städning

Kontorservice

Fastighetsservice

Tjänster

Återvinning

VÅRA TJÄNSTER

Frukt på jobbet

Entrémattor

Montering

Återvinning

KUNDER RECENSIONER

Jättebra service! Vi är jättenöjda med Hyperion Service och deras personal
Anders Jonsson

Vi anlitade Hyperion Service som partner, för att sköta våra fastigheter och kontor. Vårt samarbete fungerar väldigt bra och vi är extremt nöjda med den kvalité och service vi får.
Per-Erik

Offertförfrågan

5 + 13 =