Vad kostar kontorsstädning?

Hyperion Service är ett professionellt kontorsstädningsföretag i Stockholm som erbjuder kostnadseffektiva lösningar för företag av alla storlekar. Så, vad kostar kontorsstädning? Läs vidare så berättar vi.

Ring oss

Städservice Solna
Fönsterputs
Vad kostar kontorsstädning?
Fönsterputs

Vad kostar kontorsstädning i Stockholm?

Oavsett om du driver ett självständigt företag eller ett stort företag är Hyperion Service det perfekta valet för dina behov av kontorsstädning. Vi förstår hur viktigt det är att hålla dina kontor rena, så vi strävar efter att ge dig bästa möjliga service och värde.

På Hyperion Service tror vi att det har många fördelar att hålla en ren och organiserad arbetsplats. Det förbättrar inte bara de anställdas arbetsmoral och produktivitet, utan ger också ett bra intryck på potentiella klienter och kunder som kommer i kontakt med ditt företag. Det är därför inte konstigt att kontorsstädningstjänster har blivit alltmer populära under de senaste åren!

Så hur mycket kostar kontorsstädning? Hyperion Service erbjuder konkurrenskraftiga priser beroende på hur stor din arbetsplats är, samt olika paket som är skräddarsydda för att passa varje budget. Vårt grundpaket börjar från bara 300 kronor/timme, vilket inkluderar dammsugning, dammsugning, polering av ytor, fönsterputsning och sanitärt underhåll – allt utfört av erfarna städare med hjälp av toppmodern utrustning. Dessutom kan vårt team även erbjuda extra tjänster som mattschamponering eller polering av möbler mot en extra avgift om så önskas.

Vi förstår att det kan vara svårt att hitta rätt pris för kontorsstädningstjänster – men på Hyperion Service ser vi till att du får ut det mesta av dina pengar genom att tillhandahålla högkvalitativ service till ett överkomligt pris. För att se till att våra företagare får ut maximalt värde av sitt köp erbjuder vi flexibla betalningsplaner utan dolda kostnader eller extra avgifter. Dessutom har alla våra tjänster en nöjdhetsgaranti – vilket innebär att om du inte är nöjd med resultatet av vårt arbete behöver du inte betala oss förrän allt är i ordning!

Med vårt team av professionella städare och vår toppmoderna utrustning till ditt förfogande kan du vara säker på att Hyperion Service kommer att se till att din arbetsplats förblir snygg och prydlig utan att du behöver bryta banken! Så vad väntar du på? Kontakta oss idag för att få veta mer om vad kontorsstädning kostar och hur vi kan hjälpa till att få din arbetsplats att glänsa!

4 faktorer som påverkar priset på kontorsstädning

Hur ofta behöver kontoret städas?

Det beror på hur många ni är, hur mycket tid ni spenderar på kontoret och hur stor lokalen är. Hur rent man vill ha det är en smaksak, och hur rent man själv ser till att hålla det varierar också och påverkar hur ofta vi behöver städa.

Vilka tider vill ni ha städning?

Ibland kan det vara skönt om städningen utförs när ni inte är på kontoret. Vi utför städningen när det passar er bäst så vi inte stör verksamheten.

Hur rent behöver ni ha?

På vissa kontor är hygienkraven större än på andra & beroende på vad ni har för verksamhet.

Hur många hygienutrymmen har kontoret?

Ju fler toaletter, kök och duschrum desto mer tid tar det att städa.

Vad kostar kontorsstädning med fokus på miljö och kvalitet

ISO 45001

ISO 45001

Vi har förvärvat flera olika certifikat för att säkerställa kvaliteten på vårt arbete. Bland annat har vi certifikatet ISO 45001, som är en internationell certifieringsstandard för hälsa och säkerhet på arbetsplatsen. Med detta certifikat kan vi garantera att våra anställda arbetar på en säker och effektiv arbetsplats där alla kan arbeta på ett trevligt och produktivt sätt. Till exempel syftar ISO 45001 till att förebygga arbetsolyckor och andra arbetsrelaterade problem, främja en säker och hälsosam arbetsmiljö och möjliggöra god kommunikation mellan arbetsgivare och arbetstagare.

ISO 9001

ISO 9001

Med vårt certifikat ISO9001 garanterar vi kundnöjdhet. När vi skaffade detta certifikat har vi sett över våra interna processer och säkerställt att kundernas lätt kan förmedla sina upplevelser av våra tjänster. Med andra ord garanterar vi att vi arbetar med en samvetsgrann, systematisk och kundfokuserad verksamhet. Därtill strävar vi hela tiden mot att förbättra vårt arbete vidare.

ISO 14001

ISO 14001

ISO 14001 är en internationell standard för miljöcertifiering. Med detta certifikat visar vi att vi arbetar efter en miljöpolicy som följer lagstiftningen. Dessutom har vi satt upp egna miljömål med steg för förbättringar.

kontorsstädning
Återvinningslösningar kontor Stockholm

Hur räknar vi pris för företagsstädning?

När vi beräknar priset för kontorsstädning så utgår vi alltid från hur lång tid städningen kommer ta att utföra. För att göra det behöver vi ta reda på följande:

  • Hur stort är kontoret
  • Hur ofta behöver vi städa
  • Mellan vilka tider skall städningen utföras
  • Vad som skall inkluderas i kontorsstädningen (Här kan man anpassa efter behov)
  • Hur många toaletter finns på kontoret
  • Hur många personer som arbetar på kontoret

Tänk på att priserna är ungefärliga

  • Kontorsstädning (pris per timme) 200–300kr ex moms.
  • Kontorsstädning (löpande) 25kr/m2 ex moms för ett kontor på ett par hundra kvadratmeter. Då får du städat 2–3 dagar i veckan, ett par timmar om dagen.
  • Är kontorsytan över 1000m2 behövs städning oftare och längre (räkna med ungefär 6 timmar/dag dagligen) och pris per kvadrat landar då runt 40kr + moms.

Nöjda kunder i 25 år

Vi har genom åren jobbat upp goda referenser som ges på begäran.

Jag kan varmt rekommendera deras tjänster till alla som vill arbeta med ett företag som är ansvarsfullt, pålitligt och som alltid levererar tjänster av högsta kvalitet. Inga Zukaite – Natural Cycles

They are professional, responsible and dedicated people! We use Hyperion’s services all the time! They are giving us the best solutions for our needs. We highly recommend their services! Despina Bakidou – True Software Scandinavia AB

Nöjd kund

1 + 9 =