Städservice Stockholm

Städservice Stockholm

Ett städservice Stockholm med verksamhet i stockholmsregionen

Vi på Hyperion Service är en städservice Stockholm som hjälper er att få fint hemma eller på ert kontor. För att fixa iordning hemma och se till att allt rent och fint kan vara en utmaning att hinna med. Särskilt om man har ett krävande jobb eller en familj som man vill ägna tid åt. Därför ska du höra av dig till oss så hjälper vi dig.

En städservice Stockholm som satsar på miljö och kvalitet

Vi har förvärvat flera olika certifikat för att säkerställa kvaliteten på vårt arbete. Bland annat har vi certifikatet ISO 45001, som är en internationell certifieringsstandard för hälsa och säkerhet på arbetsplatsen. Med detta certifikat kan vi garantera att våra anställda arbetar på en säker och effektiv arbetsplats där alla kan arbeta på ett trevligt och produktivt sätt. Till exempel syftar ISO 45001 till att förebygga arbetsolyckor och andra arbetsrelaterade problem, främja en säker och hälsosam arbetsmiljö och möjliggöra god kommunikation mellan arbetsgivare och arbetstagare.

Med vårt certifikat ISO9001 garanterar vi kundnöjdhet. Med arbetet för att skaffa detta certifikat har vi sett över våra interna processer och säkerställt att kundernas lätt kan förmedla sina upplevelser av våra tjänster. Med andra ord garanterar vi att vi arbetar med en samvetsgrann, systematisk och kundfokuserad verksamhet. Därtill strävar vi hela tiden mot att förbättra vårt arbete vidare.

ISO 14001 är en internationell standard för miljöcertifiering. Med detta certifikat visar vi att vi arbetar efter en miljöpolicy som följer lagstiftningen. Dessutom har vi satt upp egna miljömål med steg för förbättringar.

Våra tjänster

Kontakta oss på Hyperion Service när du söker städservice Stockholm. Vi erbjuder det mesta för företag inom den offentliga sektorn och inom den privata sektorn, butiker, privatpersoner och skolor. Det är en helhetslösning med städning, bemanning och återvinning – Städservice Stockholm.

Vi tar flera olika sort uppdrag för städning och vi är väldigt lyhörda för vad kunden önskar. När ni anlitar oss kommer vi över och till era lokaler för att tillsammans planera arbetet storlek. Vi kan komma och städa hos er en enstaka gång, en gång i månaden, flera gånger i veckan eller varje dag, beroende på vad ni har för behov. Era rum för sammankomster, toaletter och matsalar blir skenande rena. Dessutom får ni en garanti på att städningen motsvarar era förväntningar. Alla ytor dammsuges och torkas av. Vi tar hand om sopor, fyller på förbrukningsvaror och fixar disken.

Av oss kan ni också beställa golvvård. Alla typer av golv behöver skötas om. Ett välskött golv ger ett trevligt intryck och är lättar att hålla rent. Golven behöver göras rena och hållas i gott skick. Det finns inga golvtyper som vi är obekanta med. Trägolv, textilgolv, vinylgolv, plastgolv, linoleumgolv, gummigolv och stengolv är alla typer av golv vi tar hand om.

Ni kan också anlita oss för fönsterputsning. När utsikten är skymd av smutsen på fönstren upplevs hela rummet orent. Härjämte kommer inte solljuset in.

Är ni i behov av storstädning på arbetsplatsen eller i till exempel inför lägenhetsförsäljning så hjälper vi er. En storstädning är en mer grundlig städning. Vi torkar väggar, rengör köket, torkar lister och armaturer. Allt sådant som en vardaglig städning inte hinner med utför vi när vi storstädar. All vår städning görs med hänsyn till klimatet och till hälsan.