städning brf Stockholm

Städning brf Stockholm

 

Kontakta oss för att beställa städning brf Stockholm

Kontakta oss på Hyperion Service när du söker städning brf Stockholm. Vi erbjuder det mesta för företag inom den offentliga sektorn och inom den privata sektorn, butiker, privatpersoner och skolor. Det är en helhetslösning med städning, bemanning och återvinning – städning brf Stockholm.

Vi tar flera olika sort uppdrag för städning och vi är väldigt lyhörda för vad kunden önskar. När ni anlitar oss kommer vi över och till era lokaler för att tillsammans planera arbetet storlek. Vi kan komma och städa hos er en enstaka gång, en gång i månaden, flera gånger i veckan eller varje dag, beroende på vad ni har för behov. Era rum för sammankomster, toaletter och matsalar blir skenande rena. Dessutom får ni en garanti på att städningen motsvarar era förväntningar. Alla ytor dammsuges och torkas av. Vi tar hand om sopor, fyller på förbrukningsvaror och fixar disken.

Av oss kan ni också beställa golvvård. Alla typer av golv behöver skötas om. Ett välskött golv ger ett trevligt intryck och är lättar att hålla rent. Golven behöver göras rena och hållas i gott skick. Det finns inga golvtyper som vi är obekanta med. Trägolv, textilgolv, vinylgolv, plastgolv, linoleumgolv, gummigolv och stengolv är alla typer av golv vi tar hand om.

Ni kan också anlita oss för fönsterputsning. När utsikten är skymd av smutsen på fönstren upplevs hela rummet orent. Härjämte kommer inte solljuset in.

Är ni i behov av storstädning på arbetsplatsen eller i till exempel inför lägenhetsförsäljning så hjälper vi er. En storstädning är en mer grundlig städning. Vi torkar väggar, rengör köket, torkar lister och armaturer. Allt sådant som en vardaglig städning inte hinner med utför vi när vi storstädar. All vår städning görs med hänsyn till klimatet och till hälsan.

Om ni har någon fråga så är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss.

Här kan ni läsa om den miljölagstiftning vi värnar om att följa.

Städning

Kontorservice

Fastighetsservice

Tjänster

Återvinning

VÅRA TJÄNSTER

Frukt på jobbet

Entrémattor

Montering

Återvinning

KUNDER RECENSIONER

Jag kan varmt rekommendera deras tjänster till alla som vill arbeta med ett företag som är ansvarsfullt, pålitligt och som alltid levererar tjänster av högsta kvalitet.

Inga Zukaite

Natural Cycles

They are professional, responsible and dedicated people! We use Hyperion’s services all the time! They are giving us the best solutions for our needs. We highly recommend their services!

Despina Bakidou

True Software Scandinavia AB

Frågeformulär

10 + 9 =