Montering av kontorsmöbler Stockholm

Montering av kontorsmöbler Stockholm

 

Hyperion Service ombesörjer er montering av kontorsmöbler i Stockholm

Montering av kontorsmöbler Stockholm. Om du ska flytta ditt företag eller uppgradera möblemanget på kontoret kan ni hjälp av oss på Hyperion Service AB. Vi fixar din montering av kontorsmöbler Stockholm. Era nuvarande möbler kanske är slitna. De kanske är oergonomiska. Möblerna kanske har blivit omoderna eller kanske ni helt enkelt behöver fler möbler. Om ni vill helst av allt vill göra allting själv, betänk då att det är tid och kraft som ni måste ta från er ordinarie verksamhet. Kontakta istället oss. Då slipper ni åka och handla era möbler själva, transportera dem, montera upp dem, ta hand om skräpet som blir och dessutom plocka isär och göra av med de gamla möblerna. Vi har koll på hur allt ska förflyttas, packas upp och sättas ihop på rätt sätt.

På Hyperion Service har vi flera tjänster som ni kan nyttja som företagare. Vi hjälper er bland annat med olika former av städning och återvinning, skötsel av lokaler, uthyrning av till exempel mattor och kaffemaskiner, uthyrning av personal samt försäljning av begagnade möbler. Att montera inredning är en av våra tjänster vi har gjort längst och mest; alltid med nöjda kunder. Våra kunder har varit offentliga miljöer, butiker och kontor. Vi sköter frakt, montage, stuvning, demontering samt återbruk. 

När ni anlitar oss så ska ni veta att vi utfäster att tillgodose era önskemål och behov. Vi ser alltid till att utföra överenskommet arbete inom utsatt tidsram. Självklart gör vi också arbetsuppgifterna på ett korrekt sätt. Vi vill att ni som anlitar oss ska känna att ni har att göra med ett professionellt och tillmötesgått gäng.

En, för oss, viktig del av vår företagsprofil är vårt engagemang för vår planets klimat. Förutom att vi arbetar med återvinning och renhållning har vi satt upp interna riktlinjer för att följa rådande legislatur i fråga om klimatet. Montering av kontorsmöbler Stockholm.

Om ni har någon fråga så är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss.

Här kan ni läsa om den miljölagstiftning vi värnar om att följa.

Städning

Kontorservice

Fastighetsservice

Tjänster

Återvinning

VÅRA TJÄNSTER

Frukt på jobbet

Entrémattor

Montering

Återvinning

KUNDER RECENSIONER

Jag kan varmt rekommendera deras tjänster till alla som vill arbeta med ett företag som är ansvarsfullt, pålitligt och som alltid levererar tjänster av högsta kvalitet.

Inga Zukaite

Natural Cycles

They are professional, responsible and dedicated people! We use Hyperion’s services all the time! They are giving us the best solutions for our needs. We highly recommend their services!

Despina Bakidou

True Software Scandinavia AB

Frågeformulär

8 + 12 =