Möbeltvätt kontor Stockholm

Möbeltvätt kontor Stockholm

 

Kontakta oss på Hyperion Service för Möbeltvätt på kontor i Stockholm

Möbeltvätt kontor Stockholm. Hör av er till oss på Hyperion Service när du söker möbeltvätt kontor Stockholm. En stor fördel med att tvätta med ånga är att i stort sett alla bakterier tvättas bort från möblerna. Man kan använda tvätt med ånga till många olika områden för rengöring. Du kan göra rent köket, soffor, mattor och badrum med ånga. Ångan tar mycket effektivt bort svårartad lort och mögelsvamp. Dessutom dödar ångan mikroberna på de behandlade ytorna. Med andra ord kan du använda ånga till att sterilisera toaletter och ytor som delas av många människor med ånga. Många olika sorters arbetsplatser rengör därför med ånga. Ångan kommer åt där det annars är svårt att nå. Proceduren är också snabb och reducerar odörer. Ångan som används är miljö- och hälsovänlig eftersom inga kemikalier eller allergener ingår.

Vi på Hyperion strävar mot ett klimatneutralt arbetssätt. Därför är det viktigt för oss att alla produkter och metoder vi använder finner sig långt inom ramarna för vad miljölagstiftningen dikterar.

Förutom ångtvätt erbjuder vi många olika tjänster för företag. Vi städar kontor, soprum och trappor, utför storstädning, behandlar golv och putsar fönster. Därtill hyr vi ut kontorsassistenter, sköter flyttlass, monterar möbler och utrustning, hyr ut och tvättar mattor samt levererar varma drycker och frukt. Därjämte målar vi om åt er, hyr ut vaktmästare, tar hand om era förråd, säljer begagnade möbler och förbrukningsvaror samt återvinner det ni önskar bli av med.

Vi befinner oss i Solna och vi är verksamma, sedan 1997, med femton medarbetare. Vår affärsidé är att vara kontorets lösning på alla behov som har att göra med återvinning, bemanning, städning och bemanning. Vi arbetar både för privata och offentliga företag. Möbeltvätt kontor i Stockholm.

På vår webbplats kan ni läsa mer detaljerat om alla tjänster vi erbjuder.

Om ni har någon fråga så är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss.

Här kan ni läsa om den miljölagstiftning vi värnar om att följa.

Städning

Kontorservice

Fastighetsservice

Tjänster

Återvinning

VÅRA TJÄNSTER

Frukt på jobbet

Entrémattor

Montering

Återvinning

KUNDER RECENSIONER

Jag kan varmt rekommendera deras tjänster till alla som vill arbeta med ett företag som är ansvarsfullt, pålitligt och som alltid levererar tjänster av högsta kvalitet.

Inga Zukaite

Natural Cycles

They are professional, responsible and dedicated people! We use Hyperion’s services all the time! They are giving us the best solutions for our needs. We highly recommend their services!

Despina Bakidou

True Software Scandinavia AB

Frågeformulär

5 + 7 =