Lokalstädning

Lokalstädning med Hyperion Service omfattar dammsugning, dammsugning, fönster- och yttvätt, sanering, golvvård med mera.

Ring oss

Städservice Solna
Fönsterputs
Lokalstädning
Fönsterputs

Lokalstädning i Stockholm med omnejd

Med hjälp av expertmetoder och material i kombination med modern teknik garanterar Hyperion Service en säker och ren arbetsmiljö för alla kunder. Lokalstädning eliminerar bakterier, bakterier och andra föroreningar från ytor för att upprätthålla optimal hygien i lokalerna. Lokal rengöring förbättrar också luftkvaliteten genom att avlägsna dammpartiklar från luften.

Hyperion Service är stolt över sitt engagemang för utmärkt kundservice. Deras team av erfarna städare erbjuder personliga lösningar som är skräddarsydda för varje kunds individuella behov. Detta garanterar att varje kund får förstklassig service till ett överkomligt pris. Dessutom har de åtagit sig att använda hållbara metoder när det är möjligt för att minska sin miljöpåverkan samtidigt som de ger lokala kunder exceptionella resultat.

För effektivare kommunikation mellan kunder och personal uppmuntrar Hyperion Service till att använda övergångsord när man diskuterar specifika uppgifter som måste utföras under den lokala städningen. Övergångsord hjälper till att skapa smidigare övergångar mellan idéer samtidigt som de ger klarhet om vad varje steg innebär.

Överlag är Hyperion Service stolt över att leverera omfattande städtjänster till konkurrenskraftiga priser med oöverträffad kundtillfredsställelse som garanterar en säker och ren miljö för ditt hem eller företag.

Z

Inga bindningstider

Vi har stort fokus på hög kundnöjdhet med ett ständigt förbättringsarbete. Kvalitetskontroller och uppföljning. Minimal personalomsättning.

Z

Kundservice

Snabb kommunikation och tillgänglighet.

Z

Certifierade

Sedan oktober 2019 är vi ISO certifierade enligt miljö 14001 och kvalitet 9001. Sedan september 2021 är vi ISO certifierade enligt arbetsmiljö 45001.

Hyperion service utför lokalstädning med fokus på miljö och kvalitet

ISO 45001

ISO 45001

Vi har förvärvat flera olika certifikat för att säkerställa kvaliteten på vårt arbete. Bland annat har vi certifikatet ISO 45001, som är en internationell certifieringsstandard för hälsa och säkerhet på arbetsplatsen. Med detta certifikat kan vi garantera att våra anställda arbetar på en säker och effektiv arbetsplats där alla kan arbeta på ett trevligt och produktivt sätt. Till exempel syftar ISO 45001 till att förebygga arbetsolyckor och andra arbetsrelaterade problem, främja en säker och hälsosam arbetsmiljö och möjliggöra god kommunikation mellan arbetsgivare och arbetstagare.

ISO 9001

ISO 9001

Med vårt certifikat ISO9001 garanterar vi kundnöjdhet. När vi skaffade detta certifikat har vi sett över våra interna processer och säkerställt att kundernas lätt kan förmedla sina upplevelser av våra tjänster. Med andra ord garanterar vi att vi arbetar med en samvetsgrann, systematisk och kundfokuserad verksamhet. Därtill strävar vi hela tiden mot att förbättra vårt arbete vidare.

ISO 14001

ISO 14001

ISO 14001 är en internationell standard för miljöcertifiering. Med detta certifikat visar vi att vi arbetar efter en miljöpolicy som följer lagstiftningen. Dessutom har vi satt upp egna miljömål med steg för förbättringar.

kontorsstädning
Återvinningslösningar kontor Stockholm

Vad ingår i lokalstädning?

Vad som ingår i lokalstädning är beroende på vad vi tillsammans kommer överens om! Ett städschema tas fram med utgångspunkt från ert verksamhetsbehov, med lokalens specifika förhållanden som grund. Vi kan städa dagligen, flera dagar i veckan eller mer sporadiskt om ni så önskar.

Nöjda kunder i 25 år

Vi har genom åren jobbat upp goda referenser som ges på begäran.
Jag kan varmt rekommendera deras tjänster till alla som vill arbeta med ett företag som är ansvarsfullt, pålitligt och som alltid levererar tjänster av högsta kvalitet. Inga Zukaite – Natural Cycles They are professional, responsible and dedicated people! We use Hyperion’s services all the time! They are giving us the best solutions for our needs. We highly recommend their services! Despina Bakidou – True Software Scandinavia AB
Nöjd kund

3 + 14 =