kontorsservice företag Stockholm

Kontorsservice företag Stockholm

 

Kontorsservice företag Stockholm – Hyperion Service erbjuder förstklassig kontorsservice i Stockholm

Kontorsservice företag Stockholm. Vi på Hyperion Service erbjuder flera tjänster inom området för kontorsservice Stockholm. Bland annat hyr vi ut kontorsassistenter. Dessa kan assistera er med alla möjliga konkreta arbetsuppgifter. Exempel på sådana kan vara att piffa upp kontoret eller strukturera upp arbetet på byrån. En kontorsassistent kan hjälpa er med att iordningsställa konferensplatser, köpa in utrustning, skicka och ta emot försändelser eller andra sysslor anpassade till just era behov.

En annan tjänst vi erbjuder är flytt av verksamheten. Ni kanske ska byta lokaler inom huset eller inom Stockholm. Det är inget jobb för de som arbetar på kontoret. För detta krävs professionell flytthjälp. Antingen kan vi göra ett element ni behöver hjälp med eller så anlitar ni oss för att göra hela transporten av kontoret. I sådant fall plockar vi ned all elektronisk apparatur och annan materiel, plockar isär det som behöver plockas isär, paketerar utensilierna och lastar allt på ett säkert sätt. När allt sedan är transporterat, lossat, uppburet, uppmonterat, installerat iordningställt så ordnar vi med flyttstädning, sophantering och återvinning.

Det vi oftast anlitas för är demontering och hopskruvande av möblemang. Det kan handla om att man vill förnya inredningen, att man behöver nya platser eller att man just har flyttat till nya lokaler. Då ordnar vi med transporten av paketen, uppmontering och hantering av restprodukterna.

Ytterligare ett exempel på en tjänst vi säljer är uthyrning av entrémattor. När ni hyr av oss behöver ni inte hantera smutsiga mattor. Vi hämtar er matta och byter ut den mot en hel och ren. Den smutsiga mattan tvättar vi åt er och gör iordning till när den behövs nästa gång. Ni har alltså två stycken mattor med ert varumärke och er design på. En ligger alltid ren på vårt lager, redo att bytas ut mot den använda på ert kontor. Kontorsservice företag Stockholm.

Om ni har någon fråga så är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss.

Här kan ni läsa om den miljölagstiftning vi värnar om att följa.

Städning

Kontorservice

Fastighetsservice

Tjänster

Återvinning

VÅRA TJÄNSTER

Frukt på jobbet

Entrémattor

Montering

Återvinning

KUNDER RECENSIONER

Jag kan varmt rekommendera deras tjänster till alla som vill arbeta med ett företag som är ansvarsfullt, pålitligt och som alltid levererar tjänster av högsta kvalitet.

Inga Zukaite

Natural Cycles

They are professional, responsible and dedicated people! We use Hyperion’s services all the time! They are giving us the best solutions for our needs. We highly recommend their services!

Despina Bakidou

True Software Scandinavia AB

Frågeformulär

2 + 4 =