Fönsterputs kontor Stockholm

Fönsterputs kontor Stockholm

Hyperion Service är proffs på fönsterputs kontor Stockholm.

Fönsterputs kontor Stockholm? Ifall du vill putsa dina egna fönster så ska du här få några tips av oss. Vi är experter på fönsterputs kontor Stockholm och vi vet precis vad som krävs för fläckfria fönster.

Nu när det är vår och vi får längre dagar syns fönstersmutsen mer. Istället för ett lortigt fönster vill du säkert njuta av utsikten och låta solstrålarna värma skinnet.

Såframt du vill putsa dina egna fönster så ska du inte använda tidningspapper, som många gör. Svärtan kan lämna märken och pappret kan repa. Det enda du behöver är en vattenhink med lite diskmedel, en gummiraka och pälssvabb samt en anpassad trasa för torkning. Därest fönstret är väldigt smutsigt eller om någon har rökt inomhus kan du förbehandla fönstret med putsmedel. Om solen skiner starkt får du vara extra snabb och om det är minusgrader kan du blanda i lite t-röd för att undvika att vattnet fryser på fönstret.

När det är dags att putsa är det bra att ha tillgång till rikligt med vatten för att undvika repor. Försåvitt fönstren är väldigt smutsiga kan nämligen smutsen repa när man först blöter fönstret. Du börjar med att blöta fönstret och sedan snabbt dra rakan. Såvida du inte har övat upp en vana vid att putsa fönster så är det bra att dra rakan omlott uppifrån ned och torka av rakan mellan varje drag. Efter några fönster kan du testa att göra som putsexperterna och dra av fönstret i en enda rörelse. När fönstret är rengjort ska du torka tort med en luddfri handduk. Med rena fönster kan fönsterbleck och bågar verka smutsiga så de måste också göras rena.

I fall ditt kontor har många fönster och du och dina anställda har andra sysslor än att putsa fönster samt om du vill ha ett fullständigt perfekt resultat så tycker vi att ni ska kontakta Hyperion Service.

Om ni har någon fråga så är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss.

Här kan ni läsa om den miljölagstiftning vi värnar om att följa.

Städning

Kontorservice

Fastighetsservice

Tjänster

Återvinning

VÅRA TJÄNSTER

Frukt på jobbet

Entrémattor

Montering

Återvinning

KUNDER RECENSIONER

Jag kan varmt rekommendera deras tjänster till alla som vill arbeta med ett företag som är ansvarsfullt, pålitligt och som alltid levererar tjänster av högsta kvalitet.

Inga Zukaite

Natural Cycles

They are professional, responsible and dedicated people! We use Hyperion’s services all the time! They are giving us the best solutions for our needs. We highly recommend their services!

Despina Bakidou

True Software Scandinavia AB

Frågeformulär

11 + 3 =