Butiksstädning Stockholm

Butiksstädning Stockholm

Anlita oss på Hyperion Service för butiksstädning Stockholm

När ni anlitar oss för butiksstädning Stockholm kan ni lita på att få ett kvalitativt och professionellt utfört arbete. Lyhördhet för kundens önskemål och en väl fungerande kontakt har gett många kunder förtroende att anlita oss om och om igen. Kommunikation och tillit är A och O. Det är viktigt för oss att ni som kund upplever att ni har fått god valuta för er betalning.

När vi kommer till er butik försäkrar vi er om att städningen görs efter önskemål. Om det, mot förmodan, skulle vara något ni är missnöjd med åtgärdar vi det självklart. Likaså är vi försäkrade om något, även detta mot förmodan, skulle gå sönder. Vi använder endast miljö- och hälsovänliga produkter. Det som ingår i städningen är bland annat damm- och avtorkning av alla ytor, sophantering, dammsugning och skurning av golv, diskning, toalettrengöring och påfyllnad av förbrukningsvaror.

Ett städarbete börjar med att vi kommer och tittar på platsen för att planera schema och tid för ytorna och era behov. Upplägget kan se olika ut beroende hur ofta och hur mycket ni vill ha städat. Vi kan komma varje dag, en gång i veckan eller en gång i månaden.

En välbesökt butik blir snabbt smutsig. Förutom genomströmningen av kunder nyttjar de anställda lokaler, kök och toaletter. Ni vill säkert att era anställda ska ha en ren arbetsmiljö och att era kunder ska få ett fräscht intryck av butiken. Om ni anlitar oss för en ordentlig städning kan de butiksanställda fokusera på kunderna, produkterna, kassan och att göra det trevligt. Butiksstädning Stockholm.

en angenäm atmosfär på jobbet skapar en utgångspunkt för en mer gynnsam affärsframgång. Nöjda anställda och nöjda kunder ger klirr i kassan.

Ett vidgat perspektiv gällande vikten av hygien och städning och fördelarna med att erbjuda de anställda de bästa förutsättningarna att trivas och därigenom göra ett bättre jobb.

Om ni har någon fråga så är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss.

Här kan ni läsa om den miljölagstiftning vi värnar om att följa.

Städning

Kontorservice

Fastighetsservice

Tjänster

Återvinning

VÅRA TJÄNSTER

Frukt på jobbet

Entrémattor

Montering

Återvinning

KUNDER RECENSIONER

Jag kan varmt rekommendera deras tjänster till alla som vill arbeta med ett företag som är ansvarsfullt, pålitligt och som alltid levererar tjänster av högsta kvalitet.

Inga Zukaite

Natural Cycles

They are professional, responsible and dedicated people! We use Hyperion’s services all the time! They are giving us the best solutions for our needs. We highly recommend their services!

Despina Bakidou

True Software Scandinavia AB

Frågeformulär

11 + 11 =