Återvinning företag Stockholm

Återvinning företag Stockholm

Hyperion Service sköter återvinning företag Stockholm

 

Återvinning företag Stockholm. Återvinningen på arbetsplatsen måste fungera felfritt. När ni först anlitar oss för återvinning företag Stockholm så kommer vi till er för att diskutera era behov. Vi behöver hämta det som ska slängas med olika intervall beroende på företagets ytor, antalet anställda, samt mängden och typen av avfalls som produceras. Varje kund får en för dem unik lösning på hur återvinningen läggs upp.

För att underlätta för era anställda kan hjälper vi er med sopkärl och informativa skyltar. Allt som ni kan tänkas vilja bli av med kan vi hantera. Förutom till exempel papper, brännbart, returglas, PET-flaskor, metall, lampor och batterier och grovsopor så erbjuder vi ett intyg på genomförd destruktion av hårddiskar och sekretessdokument.

Vi har olika typer av kärl som vi lånar ut gratis för er återvinning. Exempelvis har vi, förutom vanliga sopkärl, sekretesskärl med lås, batteriholkar och olika typer av lådor för returpapper. För den händelse att ni vill ha lite snyggare sopförvaring på arbetsplatsen så kan ni köpa snygga miljöstationer från Trecé av oss.

Tillsammans med en av våra samarbetspartners kan vi erbjuda er en snygg och effektiv helhetslösning för er återvinning. Vi erbjuder standardkärl, sekretesskärl med lås, burstationer, holklådor och returpapperslådor i olika storlekar som vi alltid lånar ut gratis. För den som vill ha det lilla extra så erbjuder vi också stilrena miljöstationer från Trecé. Dessa möbler köper ni via oss och det finns modeller för alla typer av verksamheter.

Låt oss sköta din återvinning så slipper ni besväret och samtidigt bidrar till en friskare planet. Vi återvinner elektronik, kartong, kemiska produkter, med mera. Vår tjänst är kostnadseffektiv, miljövänlig samt okomplicerad.

Om ni har någon fråga så är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss.

Här kan ni läsa om den miljölagstiftning vi värnar om att följa.

Städning

Kontorservice

Fastighetsservice

Tjänster

Återvinning

VÅRA TJÄNSTER

Frukt på jobbet

Entrémattor

Montering

Återvinning

KUNDER RECENSIONER

Jag kan varmt rekommendera deras tjänster till alla som vill arbeta med ett företag som är ansvarsfullt, pålitligt och som alltid levererar tjänster av högsta kvalitet.

Inga Zukaite

Natural Cycles

They are professional, responsible and dedicated people! We use Hyperion’s services all the time! They are giving us the best solutions for our needs. We highly recommend their services!

Despina Bakidou

True Software Scandinavia AB

Frågeformulär

10 + 3 =